Massageterapeut ger en kund massage

Personligt anpassad massage i Göteborg


Mina massagebehandlingar är alltid anpassade till kundens behov, situation och önskat resultat och jag brukar kombinera idéer från klassisk, idrotts, bindvävs och klinisk/ortopedisk massage för bästa terapeutiska resultat.


Är du gravid så är det inget problem då jag har en specialanpassad gravidkudde som gör att du kan ligga bekvämt även på mage.

Självklart hjälper jag även till med tips och råd för hemövningar vid behov och önskemål.

Lindra värk

Massage är ett välbeprövat och effektivt sätt att både förebygga och lindra stelhet, värk och smärta i exempelvis rygg, nacke och axlar. Den vanligaste orsaken till besvär beror på muskelknutor och triggerpunkter. Även huvudvärk och stelhet och värk generellt behandlas.

Minska stress

Känner du dig stressad och orolig är en massagebehandling att rekommendera. Nivåerna av stresshormoner minskar samtidigt som de hormoner som får oss att må bra ökar både kort- och långsiktigt. Även personer som upplever oro och ångest mår bättre av massage. 


Må bättre 

Regelbunden massage påverkar vår hälsa, både fysiskt och psykiskt. Det allmänna välbefinnandet ökar och livskvaliteten förbättras. Behandlingen lugnar ned nervsystemet, förbättrar sömnen och ökar koncentrationsförmågan. Massage får dig att må bättre.

”Kortfattat så kan man säga att massage lindrar, läker och lugnar"