Om Daniel

Jag som driver Massageterapeuten Göteborg heter Daniel Näsman och är utbildad Dipl. Massageterapeut sedan 1996.
Jag trivs jättebra med mitt arbete och är genuint intresserad av att möta människor och kunna assistera dom i en positiv riktning. 

Hälsa, friskvård och välbefinnande har alltid varit ett område av intresse och passion för mig. Jag upptäckte själv massage då jag studerade friskvård i mitten på 90 talet, och utbildade mig sedan till massageterapeut på Axelsons i Göteborg. 

Efter några år som massör på Selma Lagerlöf Hotel & Spa flyttade jag till London där jag under ca 20 år var verksam inom massage & behandlings området. Jag jobbade med både små och stora företag, på olika mottagningar och träningsanläggningar, och med enskilda individer som kunder. 

Alltid nyfiken och intresserad av att lära mig mer och utvecklas som terapeut så tillbringade jag även några år med fördjupnings studier inom olika typer av massage, behandlings och rehabiliterings tekniker. 

Bl.a. några års studier av Japansk Akupressur Massage med The British School of Shiatsu-Do och under en resa i Thailand hann jag med en Thai Yoga Massageutbildning med Asokananda i Chiang Mai.

Senare fann jag Jing Advanced Massage Training med vilka jag tillbringade några fantastisk roliga och lärorika år i Brighton, och den senaste utbildningen är med The Art and Science of Kinesiology (numera Learn Muscles). 

Jag är medlem med full ansvars och patient försäkring med Kroppsterapeuternas Yrkesförbund, med vilka jag också är kvalitetssäkrad, kompetensutvecklad och auktoriserad.

Utbildningar

Massageterapeut Diplom
3 Year Shiatsu Do Diploma
3 Year Professional Diploma Advanced Clinical & Sports Massage BTEC 6
Advanced Myofascial Release Certificate
Advanced Musculoskeletal Anatomy Certificate
Clinical Orthopedic Manual Therapy Certificate