Om Daniel


Jag som driver Massageterapeuten Göteborg heter Daniel Näsman och är utbildad Dipl. Massageterapeut sedan 1996.
Jag trivs jättebra med mitt arbete och är genuint intresserad av att möta människor och kunna assistera dom i en positiv riktning.

Hälsa, friskvård och välbefinnande har alltid varit ett område av intresse och passion för mig.
Jag upptäckte själv massage då jag studerade friskvård i mitten på 90-talet, och utbildade mig sedan till massageterapeut på Axelsons Gymnastiska Institut i Göteborg.

Efter att ha jobbat några år här i Sverige så flyttade jag till London där jag under ca 20 år var verksam inom massage och behandlingsområdet. Jag jobbade med både stora och små företag, på olika mottagningar och träningsanläggningar, och med enskilda individer som kunder.

Alltid nyfiken och intresserad av att lära mig mer och utvecklas som terapeut så tillbringade jag även några år med fördjupnings studier inom olika typer av massage, behandling och rehabilitering.

Bl.a. med The British School of Shiatsu-Do i London, Jing Advanced Massage Training i Brighton och The Art and Science of Kinesiology (numera Learn Muscles Continuing Education).

Jag är medlem med full ansvars och patientförsäkring med Kroppsterapeuternas Yrkesförbund, med vilka jag också är kvalitetssäkrad, kompetensutvecklad och auktoriserad.

Välkommen


Kvalifikationer

Massageterapeut Diplom
3 Year Shiatsu Do Diploma
3 Year Professional Diploma Advanced Clinical & Sports Massage BTEC 6
Advanced Myofascial Release Certificate
Advanced Musculoskeletal Anatomy Certificate
Clinical Orthopedic Manual Therapy Certificate