Min mottagning ligger i det vackra Stigbergshuset, mellan Järntorget och Majorna i centrala Göteborg. Här erbjuder jag personligt anpassade massagebehandlingar i en lugn och avslappnad miljö.
Koppla bort vardagen och slappna av i de ljusa och fräscha lokalerna. Bokningar görs via min bokadirektsida, du kan även betala med ditt friskvårdsbidrag och du hittar mig i din arbetsgivares förmånsportal.
“Massage ger frid till ett oroligt sinne och lättnad till en spänd kropp”
Hippocrates
Stigbergshuset
Stigberget ligger lättillgängligt mellan Järntorget och Majorna. Precis utanför mottagningen ligger spårvagnshållplats Stigbergstorget, dit linjerna 3, 9 och 11 går. Det finns även parkeringsplatser i närheten.
Entré Stigbergsliden 5
Entrén ligger precis mitt emot Stigbergslidens Vandrarhem. Porten är låst på lördagar, har du bokat en tid då får du gärna skicka ett sms när du är utanför så kommer jag ner och släpper in dig.
Väntrummet
Min mottagning ligger på våning 5, entréplan på våning 3. Det finns hiss. Kom gärna några minuter innan din bokade tid och varva ner i väntrummet tills det är dags för din massagebehandling.
Jag brukar börja med ett litet samtal där vi går igenom eventuella besvär, önskemål och förväntningar inför behandlingen, där ingår även frågor om generell livsstil, jobb, aktivitet och träning, eventuella tidigare skador och/eller medicinska problem.
Man behöver klä av sig på dom ytor och kroppsdelar som ska masseras, underkläder behålls på. Bh kan antingen tas av eller behållas på så länge den går att knäppa upp på ryggen om axlar, skuldror och ryggen ska masseras. Vid massage på höfter, ben och fötter behövs byxor tas av. Du kommer även att bli täckt av en stor handduk så att bara den del av kroppen som masseras är exponerad. Vid massage på höfter/säte/rumpa så brukar det fungera bra att massera över underkläder och genom handduk.
Jag använder en neutral vax för att minska friktionen och göra massagen mer behaglig. Den innehåller 100% naturliga ingredienser och är anpassad för att användas varje dag även på känslig hud. Om du har allergier eller frågor så kontakta mig gärna för en exakt innehållsinformation, eller om du har en egen olja som du föredrar att jag använder.
Det beror lite på vilken typ av massage du får och eventuella spänningar i kroppen. En avslappnande massage ska kännas behaglig och lugnande. Vid djupare behandlande massage kan det kännas lite mer, ibland till och med göra lite gott/ont, speciellt om det finns mycket spänningar och muskelknutor/triggerpunkter, men det ska inte vara mer smärtsamt än vad som känns terapeutiskt läkande. Jag brukar alltid kommunicera med kunden så att vi hela tiden är överens om hur det känns och vad vi vill uppnå.
Under massagen används olika tekniker med händer, armar och ibland även underarmar och armbågar för att bearbeta dina muskler och mjukvävnader. Teknikerna kan inkludera strykningar, knådningar, tryck, vibrationer och töjningar.
Längden på en massagebehandling kan variera, men vanligtvis 60 minuter. Men du kan även boka 30 minuter eller 90 minuter, beroende på din situation och vad du vill uppnå.
Känn dig fri att prata om du vill, om hur det känns, om du behöver mer eller mindre tryck, om du har några frågor eller om vad som helst i livet. Om du föredrar att vara tyst och bara koppla av går det också bra. Du gör som du vill och jag anpassar mig efter dina behov.
Efter massagen kan du ligga kvar en stund för att samla dig. Ibland kan man uppleva en rad olika känslor och fysiska reaktioner. Det är viktigt att komma ihåg att upplevelsen är individuell och kan variera beroende på typen av massage, hur djupt terapeuten har arbetat, och din egen kropps känslighet.
Precis efteråt kanske du upplever en skön avslappning och ett lugn, eller en lätthet i kroppen, kanske även ökad trötthet.
Under dom närmaste dagarna kanske du upplever minskad smärta och spänning, kanske lite muskelömhet, ökad rörlighet, välbefinnande och bättre sömn.
Jag erbjuder massagebehandlingar från 500 kronor för 30 minuter, 850 kronor för 60 minuter och 1250 kronor för 90 min. Hos mig går det även alldeles utmärkt att använda sitt friskvårdsbidrag till massage. Jag samarbetar med och är leverantör hos både Benify, Epassi, Söderberg & Partners, Edenred och Wellnet.
Hur ofta man bör gå på massage varierar avsevärt från person till person, eftersom det beror på flera faktorer, inklusive:
Dina mål: Söker du avslappning, stresslindring, smärtlindring, återhämtning från intensiv fysisk aktivitet eller behandling av ett specifikt hälsotillstånd?
Din livsstil: Är du fysiskt aktiv, har du ett stillasittande jobb eller upplever du höga nivåer av stress?
Befintliga tillstånd/skador: Kronisk smärta, specifika skador eller andra hälsoproblem kan initialt kräva tätare behandlingar.
Budget och tid: Praktiska överväganden kommer också att spela en roll i hur ofta du realistiskt kan boka en massage.
Hur din kropp reagerar: Var uppmärksam på hur länge effekterna av en massage varar för dig. Om du märker att spänningar eller smärta återkommer snabbt kan tätare behandlingar vara fördelaktiga.
Lyssna på din kropp och kommunicera med din massageterapeut om hur du mår och hur länge effekterna av varje behandling varar. Detta hjälper dig att hitta den optimala frekvensen för dina individuella omständigheter.