Ord förknippade med massage, till exempel sömn, avkoppling och avstressande

Använd ditt friskvårdsbidrag till massage

Att använda ditt friskvårdsbidrag till massage är ett utmärkt val då massage både minskar stress, lindrar värk, släpper spänningar och ökar välbefinnandet. Du kan boka massage både i lugnande, förebyggande, behandlande och rehabiliterande syfte.  Jag anpassar alla massagebehandlingar efter kundens önskan och behov. 
Du kan köpa både enskilda massagebehandlingar, klippkort & värdekort på valfritt belopp eller paketerbjudande med 10 procent rabatt.

Massage fungerar
utmärkt som friskvård

Även om du inte känner behov av massage är det en utmärkt förebyggande behandling för dig som har ett stillasittande eller monotont arbete för att du ska slippa värk i ett senare skede. Att gå på regelbundna massagebehandlingar stärker även kroppens immunförsvar, vilket gör att du står emot sjukdomar bättre. 

Samarbete med 
väletablerade aktörer

Jag samarbetar med och är leverantör åt både ePassi och Wellnet, och genom mitt samarbete med Hälsoresurs, även Benify.
Är din arbetsgivare inte ansluten till någon av ovanstående friskvårdsleverantörer kan du enkelt betala själv och få kvittot skickat via e-post som sedan lämnas in till arbetsgivaren.

Friskvårdskvitto
Om du har tänkt använda ditt kvitto till ditt friskvårdsbidrag, säg till mig vid betalningen på plats så fyller jag i de nödvändiga uppgifterna som din arbetsgivare, Wellnet eller Benify behöver på kvittot.

För Benify-användare
Om du som anställd vill nyttja ditt friskvådsbidrag hos en friskvårdsleverantör som inte finns med i deras portal kan du registrera ditt kvitto digitalt i efterhand i Benifys portal, och få ersättning för ditt utlägg, om inte arbetsgivaren eller upphandlaren har bestämt något annat.

För ePassi-användare
Du kan använda dom leverantörer som är anslutna till deras friskvårdsportal, om inte arbetsgivaren eller upphandlaren har bestämt något annat.

För Wellnet-användare
Om du som anställd vill nyttja ditt friskvådsbidrag hos en friskvårdsleverantör som inte finns med i deras portal kan du registrera ditt kvitto digitalt i efterhand i wellnets portal, och få ersättning för ditt utlägg, om inte arbetsgivaren eller upphandlaren har bestämt något annat.