Om Daniel

Jag som driver Massageterapeuten Göteborg heter Daniel Näsman och är utbildad Dipl. Massageterapeut sedan 1996, med en rad olika inriktningar och vidareutbildningar sedan dess. Jag trivs jättebra med mitt arbete och är genuint intresserad av att möta och assistera människor till att må bättre. 

Hälsa, friskvård och välbefinnande har alltid varit ett område av intresse och passion för mig. 

Jag upptäckte själv massage då jag studerade friskvård i mitten på 90 talet, och utbildade mig efter avslutad friskvårdsutbildning till massageterapeut på Axelsons i Göteborg.

Efter några år som massör på Selma Lagerlöf Hotel & Spa flyttade jag till London där jag under ca 20 år jobbade med eget inom massageområdet, både med stora och små företag som kunder, på olika mottagningar och träningsanläggningar, och med enskilda individer. 

Alltid nyfiken och intresserad av att lära mig mer och utvecklas som terapeut så passade jag även på att spendera några år under tiden i London med fördjupningsstudier inom olika typer av massage, behandlingstekniker och rehabilitering. 

Bl..a. några års studier av Japansk Akupressur/massage med The British School of Shiatsu-Do och under en resa i Thailand hann jag med en Thai Yoga Massageutbildning med Asokananda i Chiang Mai.

Senare fann jag Jing Advanced Massage Training där jag tillbringade några roliga och lärorika år i Brighton, och den senaste utbildningen är med The Art and Science of Kinesiology (numera Learn Muscles).

Utbildningar

Massageterapeut Diplom

3 Year Shiatsu-Do Diploma

3 Year Professional Diploma Advanced Clinical & Sports Massage BTEC 6

Advanced Myofascial Release Certificate

Advanced Musculoskeletal Anatomy Certificate

Clinical Orthopedic Manual Therapist Certificate

2019 flyttade jag tillbaks till Sverige och Göteborg där jag numera praktiserar och bor. 

När jag inte är ute på företag och masserar deras anställda så jobbar jag på min mottagning Massageterapeuten Gbg som ligger centralt på Stigberget.

Jag är medlem med full ansvars och patient försäkring hos Kroppsterapeuternas Yrkesförbund, med vilka jag också är kvalitetssäkrad, kompetensutvecklad och auktoriserad. 

© Massageterapeuten Göteborg | Stigbergsliden 5 B | 414 63 Göteborg | Mobil: 079-321 28 84 | Epost: daniel@massageterapeuten-gbg.se