Massageterapeuten Göteborg

NYHETSBREV

Sommaren 2021

Innehåll

Massageterapeuten Göteborg firar 1 år
Tack till alla kunder
Sommaröppet
Tema: Massagens fördelar

Massageterapeuten firar 1 års jubileum i Göteborg!


Tiden går fort när man har roligt sägs det!
Sedan jag utbildade mig till Dipl. Massageterapeut på Axelsons Gymnastiska Institut här i Göteborg 1995-96 har jag bedrivit verksamhet med massage.
Först här i Sverige under några år och sedan 21 år i London innan jag slutligen hittade tillbaks ”hem” igen.

Den 1 Augusti 2020 öppnade jag min massage verksamhet på Stigbergsliden 5 B här i Göteborg, och även om jag naturligtvis ibland saknar London så är jag glad att jag tog steget för att starta om här i Sverige igen. Goa glada Göteborg, Sveriges framsida, och mottagningen på centrala Stigberget runt mysiga Majorna känns som ett bra val.

Ett stort tack till alla mina kunder för det gångna året!


Alla ni som bor och jobbar lokalt runt Stigberget/Masthugget/Majorna, ni som jobbar i Stigbergshuset, ni som kommer från andra delar av stan, ni som pendlar in till Göteborg och ni som varit på genomresa och stannat och besökt mig.

Trots dom utmaningar vi har haft i samhället det sista året så måste jag säga att det ändå har gått över mina förväntningar. 
Det beror nog väldigt mycket på den hjälp jag fått av alla er supernöjda kunder som har lämnat fina och positiva recensioner på bokadirekt, rekommenderat era arbetskollegor och vänner att besöka mig och/eller köpt massagebehandlingar till nära och kära. 
Ett speciellt stort tack till Malin som var min första kund på mottagningen den 1 augusti 2020 :-)

Vad händer nu i sommar och framåt!


Jag kommer att ha öppet som vanligt mestadels under sommaren. Så ni som inte åker iväg på semester är välkomna att besöka mig, och ni som har jobbat hemifrån det senaste året med allt annat än bra ergonomi och känner att rygg, nacke och axlar skulle behöva mjukas upp och hållningen rätas ut är också välkomna.

Jag gissar att från September kommer det att bli full fart på riktigt, både på mottagningen och med företagsuppdragen som har varit pausade under en tid. 

Ser fram emot att ses snart igen.

Varmt välkomna.

Temat för artiklarna i detta nyhetsbrev handlar om dom positiva effekter som massage kan ge.

Någon eller några av dessa kanske är av intresse för dig. Du kan läsa dom online, du kan även ladda ner och spara dom, kanske även dela med dig till vänner eller bekanta som kan tänkas vara intresserad av denna information. Share the love.

KLICKA FÖR ATT LÄSA ARTIKELN
KLICKA FÖR ATT LÄSA ARTIKELN
KLICKA FÖR ATT LÄSA ARTIKELN

Jag önskar er alla en riktigt trevlig och solig sommar

Bästa hälsningar 

Daniel Näsman