googlea463870602da7186.html googlea463870602da7186.html

Om Daniel

Jag som driver Massageterapeuten Göteborg heter Daniel Näsman och är utbildad Dipl. Massageterapeut sedan 1996, med en rad olika inriktningar och vidareutbildningar sedan dess. Jag trivs jättebra med mitt arbete att möta och hjälpa människor att må bättre.

Hälsa, friskvård, träning och välbefinnande har alltid varit ett område av intresse för mig. 

Jag upptäckte själv massage då jag studerade friskvård i mitten på 90 talet, och utbildade mig sedan efter avslutad friskvårdsutbildning till massageterapeut på Axelsons i Göteborg. 

Efter några år som massör på Selma Lagerlöf Hotel & Spa flyttade jag till London där jag under ca 20 år jobbade med eget inom massageområdet, med både stora och små företag som kunder, på olika mottagningar och träningsanläggningar, och med enskilda individer.

Alltid nyfiken och intresserad av att lära mig mer och utvecklas som terapeut så passade jag även på att spendera några år under tiden i London med fördjupningsstudier inom olika typer av massage, behandlingstekniker och rehabilitering.

Bl .a. med Jing Advanced Massage Training i Brighton där jag graduerade från deras 3 åriga professional diploma in advanced clinical & sports massage BTEC 6, advanced myofascial release och advanced musculoskeletal anatomy, och senare med The Art and Science of Kinesiology (numera Learn Muscles), där jag gick deras utbildning i clinical orthopedic manual therapy.

Även en Thai yoga massageutbildning med Asokananda i Chiang Mai hanns med under en resa i Thailand och några års studier av Japansk akupressur/massage med The British School of Shiatsu-Do i London.

2019 flyttade jag tillbaks till Sverige och Göteborg där jag numera praktiserar och bor.

När jag inte är ute på företag och masserar deras anställda så finns jag tillgänglig för massagebehandlingar på Massageterapeuten Gbg på Stigbergsliden 5b.

Jag är medlem med ansvars och patientförsäkring hos Kroppsterapeuternas Yrkesförbund, med vilka jag också är kvalitetssäkrad, kompetensutvecklad och auktoriserad.


© Massageterapeuten Göteborg | Stigbergsliden 5 B | 414 63 Göteborg | Mobil: 079-321 28 84 | E-post: daniel@massageterapeuten-gbg.se